Autor Cultura
2 maig 2014 a 16:30

Els tallers Oberts de l’Ateneu presenten les seves creacions

0 Flares 0 Flares ×

Es podran veure fins al 18 de maig

Tallers Oberts Ateneu 1

Una de les vitrines exposades a l’Ateneu // Imatge cedida per l’Ajuntament de Cerdanyola

L’Escola d’Art de l’Ateneu,a Cerdanyola del Vallès, exposa una petita mostra dels treballs dels projectes de tallers oberts de Joan Torralba i Fran Company. Les peces es poden veure fins al 18 de maig a les vitrines instal·lades al vestíbul de l’Ateneu (carrer de la Indústria, 38 – 40).

Els tallers oberts és un espai obert de treball destinat a persones i alumnes de l’Escola d’art de l’Ateneu,  que tenen una base de coneixements ja consolidada i volen desenvolupar projectes de creació, ja sigui en solitari o en grup, amb la tutoria d’un professor especialitzat.

Per accedir als tallers cal presentar un projecte previ.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×