Autor Societat
22 maig 2014 a 17:00

Ana del Frago visita les obres de l’Escola Marta Mata

0 Flares 0 Flares ×

El centre estarà operatiu al curs 2014-2015

Imatge cedida per l’Ajuntament de Barberà

Imatge cedida per l’Ajuntament de Barberà

L’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Ana del Frago, i el director de Serveis Territorials de la Generalitat de Catalunya, Lluís Baulenas, van visitar el passat dijous,15 de maig, les obres de l’Escola Marta Mata.

En aquests moments, el centre s’està construint en un terreny de 6.296 m² de superfície, situat al carrer de la Torre Esteper, 1, que l’Ajuntament va posar a disposició del Departament d’Ensenyament de la Generalitat. A més, la distribució de l’edifici es distingeix en diferents blocs. Per una banda, a l’angle que forma la cantonada, se situa l’ampli vestíbul de l’escola que s’ha configurat com un connector dels diversos espais. Aquest àmbit conté també les zones d’administració, consergeria, secretaria i direcció, així com l’escala i l’ascensor d’accés a la planta pis de l’aulari, vinculades al vestíbul i en el mateix àmbit de la cantonada. A l’ala nord, que dóna front al carrer de la Torre Esteper, es troba la biblioteca, l’espai reservat a l’Associació de Mares i Pares del centre, el menjador i cuina, i el gimnàs i vestidors. Pel que fa a l’ala oest, paral·lela al carrer Pintor Fortuny, se situa l’aulari de les classes d’infantil, les quals disposen d’un petit pati per a cada aula, a la planta baixa; i les aules de primària a la planta pis.

Respecte a l’entrada principal a l’escola es preveu pel carrer Torre Esteper, per on accedirà l’alumnat de primària. Pel mateix carrer hi haurà també altres accessos secundaris per a la biblioteca. L’accés a la zona infantil es farà de forma independent per la façana sud de l’equipament.

L’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Ana del Frago, va posar de manifest l’any passat els acords presos per la Generalitat de Catalunya, en els quals es comprometien a posar en marxa el centre educatiu per al curs 2014-2015.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×