Autor Entitats
1 abril 2014 a 16:00

Xavier Puig, nou president de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell

0 Flares 0 Flares ×
Imatge extreta del butlletí de l'Agrupació Astronòmica de Sabadell

Imatge extreta del butlletí de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell

Xavier Puig és el nou president de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell desprès que el passat 28 de març l’assemblea ho hagi decidit en votació. Un total de 36 socis van escoltar les darreres paraules d’Àngel Massallé, el fins ara president de l’entitat, i donant explicacions sobre els comptes de l’entitat, que han tancat amb un dèficit de poc més de 10.000€.

La  situació econòmica continua sent difícil per una entitat que ha vist disminuir els ingressos en concepte de socis i les subvencions. Un augment de la despesa del 33% per millorar els sistemes informàtics, que no estaven previstos, han causat també que la xifra hagi estat negativa. Tot i això, l’assemblea ho va aprovar.

Acte seguit es va decidir renovar l’executiva local i es va fer compte de l’escrit enviat per Massallé al febrer on argumentava que no volia renovar el càrrec al haver complit el seu mandat. La única candidatura presentada va ser la de Xavier Puig, de manera que va ser aprovat per l’assemblea i amb Ramon Moliner com a secretari.

Els pressupostos d’enguany, lleugerament inferiors als de l’any passat, presenten una previsió d’ingressos de 173.450€ i que esperen permetre que l’entitat no tingui dèficit enguany.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×