Autor Cultura
28 abril 2014 a 13:30

Presentació del llibre “Procesos Constituyentes. Caminos para la ruptura democràtica”

5 Flares 5 Flares ×

De Gerardo Pisarello

Presentació del llibre "Procesos Constituyentes. Caminos para la ruptura democràtica"

Cartell de la presentació

Demà 29 d’abril es durà a terme la presentació del llibre Procesos Constituyentes. Caminos para la ruptura democràtica, a l’Espai Àgora Sabadell (Centre Cívic Sant Oleguer, c/ Sol i Padrís, 93), a les 19h. La presentació anirà a càrrec del propi autor, Gerardo Pisarello.

A l’acte també hi assistiran Beatriz Arenas (Comitè de Vaga de Panrico), Joaquin Heredia (Iaioflautas de Sabadell), Elisabet Dengra (Ass. D’Aturats Sabadell AMUNT) i un representant de la PAHC Sabadell encara per concretar. La presentació serà presentada i moderada per Alicia Valencia (Ateneu Roig).

Gerardo Pisarello és professor titular de Dret Constitucional a la UB i vicepresident del Observatorio de Derechos Económicos, Sociales y Culturales (DESC). És autor de diversos articles i llibres sobre constitucionalisme, democràcia i drets humans, i ha publicat altres llibres com Los derechos sociales y sus garantías, Elementos para una reconstrucción (2007) o Un largo Termidor. La ofensiva del constitucionalismo antidemocrático (2011).

5 Flares Twitter 3 Facebook 2 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 5 Flares ×