Autor Ensenyament
4 abril 2014 a 09:00

Demà s’inicia el període de preinscripció a les escoles bressol públiques

0 Flares 0 Flares ×

Finalitzarà el 16 de maig

Ramon Burgués en una imatge d'arxiu

Ramon Burgués en una imatge d’arxiu

Per a aquest curs, Sabadell compta amb 12 centre públics de 0 a 3 anys que ofereixen places vacants per al proper curs. Entre demà i el 16 de maig, tots aquells que desitgeu apuntar els vostres nadons a un dels 12 centres, heu d’inscriure la vostra sol·licitud. De cara a facilitar al màxim als pares i mares la presa de decisions a l’hora d’escollir el centre, així com poder disposar de tota la informació possible, les escoles bressol han previst jornades de portes obertes.

Ramón Burgués ha explicat avui en la roda de premsa que “les escoles bressol desenvolupen una doble tasca a la nostra societat: d’una banda, col·laboren amb les famílies a l’hora de conciliar la vida laboral i la familiar i, d’altra, tenen una transcendència educativa de primer ordre, com demostren diversos estudis” al mateix temps que ha defensat la qualitat i flexibilitat que ofereixen.

Les dates de portes obertes són:

escoles

Blogs de les escoles i webs

Les escoles bressol públiques de la ciutat han aprofitat les noves tecnologies i la seva implantació per crear eines d’informació cap als pares i mares que estan pensant dur el seu fill a l’escola bressol. Amb aquesta opció es vol promocionar i donar a conèixer de forma directa i visual les activitats i projectes que duen a terme els centres municipals de 0 a 3 anys.

Més informació al web

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×