Autor Economia
7 març 2014 a 17:15

Segon dia de la fira de franquícies FRANQUICAT a Sabadell

2 Flares 2 Flares ×

Jornades per empresaris i emprenedors

Fotografies: Juan Diego Galán

Avui ha tingut lloc la segona jornada del Saló de les Franquícies a Catalunya, la Fira FRANQUICAT, que s’està realitzant al recinte ferial de Sabadell des d’ahir fins demà dissabte. En aquest segon dia, els franquiciadors han seguit explicant al públic assistent els models de negoci i les oportunitats que poden oferir. La fira està adreçada especialment a la gent emprenedora i a aquells que vulguin començar un negoci d’autocupació.

Durant aquests dos dies, s’ha pogut constatar que el públic assistent són persones molt interessades en encetar un negoci o millorar el que ja tenen. La gent que hi ha assistit ha pogut parlar amb els franquiciadors i tractar de primera mà el que podria arribar a ser un tracte beneficiós per ambdues parts.

Les jornades tècniques del FRANQUICAT, ahir inaugurades per Carmen Lomana,  han continuat avui, amb diverses conferències. La primera d’elles ha sigut Elevator Pitch: Claus per vendre el teu projecte, a càrrec de María Giraldo, llicenciada en Psicologia i cap de la Unitat d’Atenció a les Persones del Vapor Llonch. A la conferència, Giraldo ha explicat les claus d’aquest tipus de coaching, en el que és molt important seleccionar cuidadosament les paraules a l’hora de vendre els nostres projectes o les nostres idees. Les conferències han continuat amb Nociones básicas de como crear y mantener tu negocio, de Sheila Ortiz, Cristina Serrano y Marta Muñoz (Som Advocats). L’última conferència del dia ha sigut Diez claves para franquiciar un negocio con éxito, per part de Pilar García Ribot, de la Dirección desarrollo de franquicias Erpasa Consulting.

Demà, últim dia del FRANQUICAT, des de les 11h del matí es seguiran realitzant les conferències d’aquestes jornades tècniques. Per finalitzar el dia i la fira, està prevista una taula rodona on parlaran diversos franquiciadors, a les 18:30h.

2 Flares Twitter 1 Facebook 1 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 2 Flares ×