Autor Entitats
24 març 2014 a 16:00

Primera xerrada del cicle “On volem anar? Reptes de Catalunya en un estat independent”

2 Flares 2 Flares ×

Dimecres a les 19:45h

Primera xerrada del cicle

Imatge cedida per Sabadell per la Independència

Aquest dimecres es durà a terme la primera xerrada del cicle On volem anar? Reptes de Catalunya en un estat independent que organitza Sabadell per la Independència – Assemblea Nacional Catalana.

La primera xerrada, sota el títol Procés en el camí cap a la independència, l’impartirà Carles Boix i Àngel Castiñeira, membres del Consell Assessor per a la Transició Nacional. Estarà moderada per Montserrat Chacon, coordinadora de Sabadell per la Independència-ANC. La xerrada es farà a les 19:45h a l’Auditori Unnim sala 1 de Sabadell (C/ d’en Font, 1).

També hi seran presents Germà Bel, Josep-Lluis Carod-Rovira, Arcadi Oliveres, Manuel Pousa, Xavier Sala-i-Martín i Santiago Vidal.

Carles Boix és professor de Ciències Polítiques a la Universitat de Princeton. És membre de l’Acadèmia Americana d’Arts i les Ciències i va rebre el Premi Fundació de Catalunya Oberta 2012.

Àngel Castiñeira és doctor en Filosofia i Ciències de l’Educació per la UB i director del departament de Ciències Socials d’ESADE. És professor de Filosofia Contemporània de la Universitat Ramon Llull i dirigeix el Centre d’Estudis de Temes Contemporanis.

Es pot condsultar més informació al següent enllaç: http://blog.sbdxi.cat/2014/03/23/cicle-on-volem-anar-reptes-de-catalunya-en-un-estat-independent-1a-xerrada-el-26-de-marc/.

2 Flares Twitter 2 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 2 Flares ×