Autor Cultura
7 març 2014 a 16:00

ICV Sabadell organitza el curs “Diferències i desigualtats socioculturals”

0 Flares 0 Flares ×

Juntament amb Fundació Nous Horitzons i Joves d’Esquerra Verda

Cartell informatiu del curs Diferències i Desigualtats Socioculturals ICV SabadellICV Sabadell, juntament amb la Fundació Nous Horitzons i Joves d’Esquerra Verda, ha organitzat el curs Diferències i desigualtats socioculturals, una ’introducció a l’antropologia social i cultural. En ell es tractaran temes com la diversitat de la humanitat, societats, sexisme, matriarcat i altres coneixements i reflexions en la construcció d’una societat amb menys desigualtats.

El curs, impartit per l’antropòloga i professora de la UAB Sílvia Carrasco, constarà de tres sessions intensives de tres hores. La primera sessió serà Diversitat cultural i societats multiculturals, el divendres 14 de març. El següent divendres, dia 21, es dedicarà als Processos d’estratificació social i estratègies de distinció, i el divendres dia 28 es tancarà el curs amb Règims de gènere, agència i interseccionalitat.

El curs es portarà a terme els esmentats divendres en horari de 18h a 21h, al local d’ICV Sabadell (C/ Picanyol núm. 11, Sabadell). Les inscripcions, gratuïtes, es poden realitzar al següent enllaç.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×