Autor Política
7 març 2014 a 16:30

El Parlament pagarà a Ripollet el deute pendent d’1,5 milions d’euros del Pla de Barris

1 Flares 1 Flares ×

La diputada del PSC Montserrat Capdevila va presentar la resolució

Montserrat Capdevila al Parlament

Montserrat Capdevila al Parlament // Imatge cedida per la Federació del PSC del Vallès Sud

El Parlament ha aprovat aquesta setmana una resolució presentada per la diputada vallesana del PSC Montserrat Capdevila, en la que s’estableix que el Govern de la Generalitat pagarà el deute d’1.495.618 que té pendent amb l’Ajuntament de Ripollet en relació al projecte d’intervenció integral al barri de Can Mas.

La resolució del PSC demana l’elaboració d’un pla per pagar els deutes pendents que el Govern té amb els municipis en relació al Pla de Barris. Es demana prioritzar els més antics. En el cas de Ripollet, el deute, de gairebé 1,5 milions d’euros, es farà efectiu durant l’any 2015.

A l’any 2007, el Departament de Política Territorial i Obres Públiques va atorgar al municipi de Ripollet una subvenció de 3,5 milions d’euros per al desenvolupament del projecte d’intervenció integral al barri de Can Mas. Aquesta dotació era part d’un conveni de col·laboració en el marc del Pla de Barris, que també es va signar en altres municipis de Catalunya.

L’Ajuntament de Ripollet, fins a 9 de maig de 2013, havia fet una despesa de 4.561.372 euros, i la Generalitat, d’aquesta part, devia haver abonat a l’Ajuntament 2.280.686 euros. El motiu de la resolució presentada pel PSC és que l’Ajuntament només ha rebut 785.068 euros.

1 Flares Twitter 1 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 1 Flares ×