Autor Cultura
22 març 2014 a 13:00

Diumenge de sardanes a diferents punts del Vallès

1 Flares 1 Flares ×
sardanes

Foto d’arxiu. Cobla Sabadell Jovenívola tocant a Sabadell // Foto: Àlex Callao

Aquesta setmana hi torna a haver sardanes a diferents punts del territori Vallesà, tot i que les prediccions del temps no hi acompanyen Terrassa, Rubí i Sant Cugat ens ofereixen oportunitats per tots aquells que ens agrada la cultura popular i, en concret, les sardanes.

Diumenge a dos quarts de dotze, en motiu de les Festes Majors de Can Palet de Terrassa, la Cobla Principal de Terrassa ens oferirà les seves millors peces per a que seguim passant-nos-ho bé.

També diumenge a partir de les 12 en punt podrem gaudir de la Cobla Marinada a la Plaça Catalunya de Rubí. La Cobla ha preparat un programa que combina el més clàssic amb el més nou, amb peces que daten d’estrenes de la meitat de l’anterior segles fins a fetes i estrenades ara fa just 6 mesos.

I la tercera oportunitat per ballar aquest diumenge de primavera sardanes és a Sant Cugat del Vallès, on la Plaça d’Octavià acollirà la Cobla Sabadell a partir de les 12 del matí. Està previst que el programa també combini les peces creades durant els darrers anys amb les més antigues, de 1942.  S’espera que molta gent hi assisteixi, formant-se diferents grups que ballaran al ritme de les sardanes.

Tot seguit us oferim els programes de Rubí i Sant Cugat

Programa Rubí

Programa Sant Cugat

1 Flares Twitter 1 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 1 Flares ×