Autor Societat
4 març 2014 a 15:00

Cerdanyola organitzarà “El 8 de març, dona’t el gust i vine a sopar”

1 Flares 1 Flares ×

Serà la segona edició de la iniciativa

El 8 de març, dona’t el gust i vine a sopar

El proper dissabte, Cerdanyola celebrarà la segona edició del programa El 8 de març, dona’t el gust i vine a sopar que proposa a les dones de la ciutat que surtin a sopar i gaudeixin dels restaurants participants en aquesta iniciativa.

D’aquesta manera, tindran un descompte del 15% en la factura final de l’àpat sempre que presentin els tiquets editats que aquells dies publicaran la premsa local i que es podran descarregar des del portal www.cerdanyola.cat i els perfils socials municipals. Així doncs, un tiquet servirà per a dues persones i caldrà que entre les persones comensals hi hagi, com a mínim, una dona, que serà qui lliurarà els tiquets si es vol optar al descompte.

El president de la Junta Poblacional del Gremi d’Hostaleria, Antonio Castro, ha destacat la implicació dels restauradors de la ciutat, obrint els seus menjadors a aquesta original iniciativa. “La restauració cerdanyolenca col·labora activament en les activitats que viu la ciutadania. I com no podria ser d’una altra manera, ho fem també en els actes del 8 de març animant les dones, especialment, i també als homes, perquè gaudeixin de les nostres cuines el dissabte 8 de març”, ha afirmat Castro. A més, el regidor de Promoció Econòmica, Francisco Ortiz, també ha destacat la bona predisposició dels hostalers locals per a participar en aquesta iniciativa, enguany en segona edició. “Tenim una hostaleria compromesa amb la ciutat, sensible a les noves propostes. L’any passat creàrem junts el programa, que esdevingué un èxit, i aquest any el repetim, millorat, perquè més dones en participin”, ha explicat Ortiz.

Per la seva banda, l’alcaldessa, Carme Carmona, responsable al govern local de la regidoria de dona i polítiques d’igualtat, encoratja totes les dones perquè gaudeixin del programa. “És un acte amb forta càrrega simbòlica, perquè aquell dia moltes dones sortiran i faran seus els restaurants. Serà una nit amb matisos lúdics, pel que implica l’acte del sopar amb colles d’amigues i amics, i també econòmics, perquè treballaran els nostres restauradors”, ha comentat.

Els restaurants participants en aquesta iniciativa seran Los Abetos, El Racó de la plaça, Cinnamon, La Tasca de l’Enric, Bar Grau, Capicua, Can Vidal, Pizzeria Via Canna, Tast & Gust, Viejo Roble i Pizzeria Sole Rossonero.

 

1 Flares Twitter 1 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 1 Flares ×