Autor Cinema, teatre i televisió
7 març 2014 a 17:30

300 onades de sang

1 Flares 1 Flares ×

300 el origen de un imperio

@ainamarcobal

Després de set anys, els amants de les aventures de 300 podran tornar a gaudir en pantalla gran de les batalles gregues més sagnants i espectaculars dels últims temps, el film 300: El orígen de un imperio. Els que també podran gaudir són els més petits de casa amb l’estrena de Las aventures de Peabody y Sherman, que hauran de lluitar per restablir la línia temporal. També s’estrena Emperador, amb Tommy Lee Jones i Matthew Fox, i la producció francesa Joven y bonita sobre l’amor i la sexualitat adolescent.

_____________________________________________________________________________________________

300: EL ORIGEN DE UN IMPERIO (300: RISE OF AN EMPIRE)

ACCIÓ. Dirigida per: Noam Murro. Guió: Kurt Johnstad y Zack Snyder; basant-se en la novel·la gràfica Xerxes, de Frank Miller. Producció: Mark Canton, Bernie Goldmann, Deborah Snyder, Gianni Nunnari, Zack Snyder y Thomas Tull. Repartiment: Sullivan Stapleton, Eva Green, Lena Headey, Rodrigo Santoro, Andrew Pleavin, David Wenham, Hans Matheson, Callan Mulvey i Jack O’Connell

Guerra marítima entre el general grec Temístocles i Artemisa. El primer, combat amb les forces invasives més poderoses de Pèrsia, dominades pel mortal convertit en déu Jerjes. En canvi, Artemisa té un caràcter venjatiu com a comandant de l’armada persa. En Temístocles sap que per derrotar l’armada haurà d’unir tota Grècia, així que dirigirà un gran atac per canviar el rumb de la guerra.

_____________________________________________________________________________________________

LAS AVENTURAS DE PEABODY Y SHERMAN (MR. PEABODY & SHERMAN)

ANIMACIÓ D’AVENTURES. Dirigida per: Rob Minkoff. Guió: Craig Wright. Producció: Alex Schwartz i Denise Nolan Cascino. Doblatge original: Ty Burrell, Max Charles, Leslie Mann, Stanley Tucci, Lake Bell i Mel Brooks.

El Sr. Peadboy, un gos aventurer, i el seu fill Sherman faran servir la màquina del temps per viure una emocionant missió, però en Sherman li ensenya la màquina a la seva amiga Penny. Això fa que es creï un forat a l’univers i un important esdeveniment quedarà alterat, fet que tindria greus conseqüències pels dos aventurers.

 _____________________________________________________________________________________________

EMPERADOR (EMPEROR)

DRAMA BÈL·LIC HISTÒRIC. Dirigida per: Peter Webber. Guió: Vera Blassi i David Klass. Producció: Gary Foster, Russ Krasnoff, Yôko Narahashi i Eugene Nomura. Repartiment:   Matthew Fox, Tommy Lee Jones, Kaori Momoi, Toshiyuki Nishida, Aaron Jackson, Masatô Ibu, Eriko Hatsune i Takatarô Kataoka.

Un cop les tropes japoneses es rendeixen al finalitzar la Segona Guerra Mundial, el general MacArthur i el general Fellers hauran de decidir si l’emperador Hirohito és o no jutjat com a criminal de guerra. La decisió la prendran influenciats per la recerca de l’Aya, una estudiant d’intercanvi que el general Fellers va conèixer als Estats Units anys enrere.

 _____________________________________________________________________________________________

JOVEN Y BONITA (JEUNE & JOLIE)

DRAMA. Dirigida per: François Ozon. Guió: François Ozon. Producció: Eric Altmayer i Nicolas Altmayer. Repartiment:  Marine Vacth, Géraldine Pailhas, Frédéric Pierrot i Fantin Ravat.

Història d’amor i sexualitat d’una jove de 17 anys molt lligada al pas de les estacions, ja que cada una d’elles es caracteritza per una cançó de Françoise Hardy i donarà veu als seus sentiments. Des de l’amor desil·lusionat i romàntic, al primer despertar sexual i la recerca de la identitat.

 _____________________________________________________________________________________________

APOLLO 18

CIÈNCIA FICCIÓ. Dirigida per: Gonzalo López Gallego. Guió: Brian Murphy. Repartiment: Warren Christie, Lloyd Owen, Ryan Robbins i Michael Kopsa.

Un any després del llançament de l’Apollo 17, el Departament de Defensa dels EEUU llança l’Apollo 18, una missió secreta per anar a la Lluna. La cinta de l’expedició surt a la llum i el govern dels EEUU ho nega tot, però els protagonistes demostren com va ser de terrorífica aquella expedició.

_____________________________________________________________________________________________

OH BOY

DRAMA. Dirigida per: Jan Ole Gerster. Guió: Jan Ole Gerster. Producció: Jörg Himstedt, Birgit Kämper, Martin Lehwald, Michal Pokorny i Alexander Wadouh. Repartiment: Tom Schilling, Friederieke Kempter, Marc Hosemann, Katharina Schüttler, Justus von Dohnányi, Michael Gwisdek i Andreas Schröders.

En Niko Fischer és declarat psicològicament inestable, i això el fa estar encara més neguitós. La seva parella l’ha deixat i el pare no li fa cas. La seva situació és crítica i es veu empès a viure durant 24 hores als carrers de la freda Berlín.

_____________________________________________________________________________________________

DOG POUND (LA PERRERA)

DRAMA. Dirigida per: Kim Chapiron. Guió: Kim Chapiron i Jeremie Delon. Producció: Georges Bermann. Repartiment:  Adam Butcher, Shane Kippel, Dewshane Williams, Mateo Morales, Slim Twig i Taylor Poulin.

Tres nois són enviats a un centre correccional on hauran de patir les baralles, la mort i l’assetjament de bandes criminals i treballadors de la presó.

1 Flares Twitter 1 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 1 Flares ×