Autor Societat
12 febrer 2014 a 18:00

Es renova la Guia de serveis i recursos per a la petita infància

0 Flares 0 Flares ×

 La rebran 4.450 famílies

Ramon Burgués, Marta Farrés i Cristina Moreno

Ramon Burgués, Marta Farrés i Cristina Moreno durant la roda de premsa //Imatge cedida per l’Ajuntament de Sabadell

La Xarxa de la Infància 0-3 anys de Sabadell ha presentat una renovada Guia de serveis i recursos per a la petita infància de la ciutat. La nova publicació substitueix la primera, que data de l’any 2009 i compta amb la col·laboració de les entitats i actors que integren la Xarxa.

L’objectiu és el de continuar oferint a totes les famílies amb menors de 0 a 3 anys tota la informació necessària per conèixer tots els recursos que la ciutat disposa. Ramon Burgués, tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Marta Farrés, regidora de Serveis Socials, i Cristina Moreno, regidora de Salut, han explicat les novetats que incorpora la guia respecte l’anterior.

Ramon Burgués ha remarcat que “la família, l’escola i la ciutat són els tres pilars de l’educació dels nens i nenes. Això ens va portar a la creació de la Xarxa”. Per la seva banda, Marta Farrés, ha comentat que donar suport a les famílies “significa facilitar que els infants tinguin més igualtat d’oportunitats”. Farrés ha explicat que la guia inclou “tot un seguit de serveis i prestacions i els introduïm amb la màxima normalitat, atès que els serveis socials bàsics tenen vocació de servei universal, que tothom pot necessitar en algun moment”.

Cristina Moreno ha subratllat que la guia vol “reforçar i facilitar l’empoderament de les famílies. És una guia de recursos que vol que les famílies tinguin tota la informació necessària per poder actuar”.

A la guia es pot trobar informació des d’edificis a serveis en Serveis de Salut, atencions i prestacions per a famílies en situació de risc, escoles bressol, espais de suport a la família, biblioteques, lleure i localització dels principals parcs públics que disposa la ciutat.

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×