Autor Ensenyament
13 febrer 2014 a 11:30

CiU Sabadell recolza el manifest de Les Escolàpies de la ciutat

0 Flares 0 Flares ×

Rossinyol afirma que la LEC és plenament vigent

Imatge del web de Convergència i Unió

Imatge del web de Convergència i Unió

El grup municipal de CiU a Sabadell mostra el seu ple suport a l’escola Les Escolàpies de Sabadell, centre que es veurà obligat a impartir una quarta part de la docència en castellà a causa d’una decisió judicial. De la mateixa manera, dóna ple suport als diversos actes organitzats per la plataforma Som escola com per exemple la concentració celebrada dilluns Per un País de tots, l’escola en català on hi van participar regidors de CiU Sabadell.

Carles Rossinyol, cap de llista de CiU a Sabadell assegura que “Catalunya disposa del seu propi marc legal en matèria d’educació que és la Llei d’Educació de Catalunya i que va ser aprovada amb un gran consens i amb una majoria molt àmplia del Parlament de Catalunya”. També destaca que tant la Llei d’Ensenyament de Catalunya com els seus articles que fan referència al model lingüístic són també plenament vigents.

Per a Rossinyol, la immersió lingüística requereix una resposta clara i contundent del Govern de la Generalitat. Per aquest motiu, CiU Sabadell li dóna ple suport, així com també a la coordinadora Som escola i al manifest impulsat per l’escola Les Escolàpies de Sabadell.

Pronunciament Escola Cristiana de Catalunya

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×