Autor Ensenyament
6 febrer 2014 a 17:00

Acord per portar a terme tallers del programa CROMA a dues escoles de Barberà

0 Flares 0 Flares ×
Escola can serra Barberà

Imatge del web de l’escola Can Serra

L’Ajuntament de Barberà del Vallès i la Fundació Autònoma Solidària FAS,  que prové de la UAB, han arribat a un acord per portar a terme tallers del programa CROMA a dues escoles del municipi. Serà la FAS, a través del voluntariat universitari, el que durà a terme els tallers per a infants que necessiten d’un acompanyament per poder finalitzar els seus estudis.

El Programa Croma centrarà la seva intervenció a la ciutat en el final de l’etapa de primària, amb l’objectiu d’aconseguir que els i les alumnes del programa tingui una bona transició entre etapes educatives, aconseguint la seva continuïtat a l’ESO i no acabin augmentant les xifres de fracàs escolar.

El Programa s’impulsarà a través del Pla Educatiu d’Entorn de Barberà 2013-2014 i el Programa de Voluntariat 2014, vinculades a les regidories d’Educació, Benestar Social i Ciutadania i Civisme. Les escoles beneficiades seran les de Can Serra i Martí i Pol, on es faran dos tallers a cadascuna.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×