Autor Cultura
27 desembre 2013 a 14:00

L’espectacle “Patim, Patam” a l’Espai de Cultura Fundació Sabadell 1859

1 Flares 1 Flares ×

Es farà demà a les 18:30h

Imatge del Flickr de l'Espai Cultura Sabadell

Imatge del Flickr de l’Espai Cultura Sabadell

Demà dissabte a les 18:30h de la tarda es farà l’espectacle Patim, Patam  de la Companyia l’Ou Ferrat a l’Espai de Cultura Fundació Sabadell 1859. Es tracta d’un espectacle amb animació, música electrònica i arts plàstiques dirigit a un públic familiar i nens i nenes a partir de 4 anys.

Els artistes de la companyia, Oriol Cases, Rah-mon Roma i Werens, seran els encarregats d’animar el públic amb aquesta actuació perquè els més petits puguin cantar, dibuixar i pintar. D’aquesta manera, es vol incentivar el creixement a partir de l’obtenció de coneixements, la maduresa, les experiències i la felicitat dels personatges.

Aquesta actuació està emmarcada dins la programació d’espectacles familiars de l’Espai de Cultura. Així, es vol presentar una oferta familiar atractiva a preus assequibles i de gran qualitat en la qual s’ofereixin eines interactives i didàctiques per al públic.

Les entrades tenen un cost de 5 euros. Les persones que acreditin a guixeta ser clientes de BBVA tindran un 25% de descompte i els hi costarà 3’75 euros cada entrada. També es pot adquirir un abonament a partir de quatre espectacles del mateix cicle en el qual es farà un 30% de descompte i pels menors de 2 anys serà gratuït.

Les entrades es poden comprar a www.vendaentrades.cat o l’Espai de Cultura durant l’horari d’obertura.

1 Flares Twitter 1 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 1 Flares ×