Autor Societat
27 desembre 2013 a 12:30

La policia Municipal de Sabadell realitza una campanya de controls d’alcoholèmia i consum de drogues

1 Flares 1 Flares ×

Es va dur a terme entre el 9 i el 14 de desembre

Imatge cedida per l'Ajuntament de Sabadell

Imatge cedida per l’Ajuntament de Sabadell

 

La Policia Municipal de Sabadell, juntament amb la col·laboració del Servei Català del Trànsit, va realitzar una campanya de control d’alcoholèmia i drogues entre el 9 i el 14 de desembre. Es van efectuar proves a un total de 254 conductors, dels quals 7 van donar resultats per sobre dels permesos. Amb l’objectiu de realitzar una tasca preventiva, els controls es van fer en horari diürn a diferents llocs de la ciutat, considerant la proximitat de les festes de Nadal. També es van efectuar controls en horari nocturn, especialment a les zones d’oci de la ciutat.

Cinc dels set conductors que van sobrepassar els límits permesos per la normativa han estat denunciats per excedir les taxes, i dos se’ls ha imputat un delicte contra la seguretat viària per excedir la taxa contemplada pel Codi Penal. Aquests delictes poden comportar una pena de presó de tres a sis mesos, multa o treballs comunitaris, i la retirada del permís de conduir d’un a quatre anys.

D’altra banda, es va realitzar el test de drogues a tretze conductors, dels quals set van donar positiu al test indiciari. Seran denunciats si la mostra, enviada a l’Institut de Toxicologia, confirma la presència de substàncies prohibides. El delicte pot comportar una sanció econòmica i la pèrdua de 6 punts del permís de conduir.

1 Flares Twitter 1 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 1 Flares ×