Autor Esports
17 desembre 2013 a 12:00

El Barberà Rookies guanya la Copa d’Espanya Femenina de futbol americà

0 Flares 0 Flares ×

Azucena Muñoz, millor jugadora

Imatge cedida per l'Ajuntament de Barberà

Imatge cedida per l’Ajuntament de Barberà

El Barberà Rookies va aconseguir la quarta Copa d’Espanya consecutiva en imposar-se en la Final Four, disputada el passat cap de setmana, a Barberà del Vallès. Les barbarenques van derrotar al seu gran rival, Las Rozas Black Demons, per 26 a 0.

 Azucena Muñoz, jugadora del Barberà Rookies, va ser designada millor jugadora de la Final Four, després d’una destacada actuació global, tant en defensa com en atac. Per altra banda, la tercera plaça del torneig la van aconseguir els Búfals Poble Nou en vèncer en la final de consolació per 19 a 18 al Terrassa Reds. La cinquena posició va ser pel Zaragoza Mustangs, que van derrotar als Badalona Dracs per 32 a 12.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×