Autor Societat
27 desembre 2013 a 13:00

332 avisos als Bombers de la Generalitat a causa del vent

3 Flares 3 Flares ×

La majoria per retirar arbres o elements de la via pública

Foto d'arxiu: Mercè Folch

Foto d’arxiu: Mercè Folch

Ahir, els Bombers de la Generalitat van haver de realitzar diferents actuacions a causa del vent. Des de la matinada fins a les 13:30h, els Bombers van rebre 332 avisos en total, la majoria per retirar arbres o elements de la via pública. Tarragona, amb 206, va ser la zona on es van concentrar el major número d’emergències.

 Entre les diferents actuacions va destacar els treballs dels Bombers en un accident de trànsit a causa de la caiguda d’un arbre que va afectar un vehicle on hi anaven dues persones, una d’elles va resultat ferida lleu i l’altra va sortir il·lesa. Els treballs de manteninent van afectar la circulació de la C-31, a l’alçada de Castelldefels.

 Durant el matí, el fort vent en algunes comarques de Tarragona i de la Catalunya Central va obligar a Protecció Civil de la Generalitat ha mantenir activada l’Alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT. Tot i que no estava previst, el vent va causar incidències durant la matinada i especialment a primera hora del matí al terç sud de Catalunya, sobretot al Camp de Tarragona i comarques del sud de l’àrea metropolitana de Barcelona, així com a la mateixa ciutat de Barcelona.

 El temporal també va provocar que, des de la mitjanit fins a les 12h, el telèfon d’emergències 112 rebés 438 trucades, la majoria per caiguda d’arbres a la via, per obstacles a la calçada, tendals i mobiliari urbà. 97 d’aquestes trucades es van fer des del Tarragonès, 72 trucades des del Barcelonès i també 72 des del Baix Camp.

Actuacions

Regió d’Emergències de Tarragona: 206 avisos

Regió d’Emergències Metropolitana Sud: 76 avisos

Regió d’Emergències de Terres de l’Ebre: 16 avisos

Regió d’Emergències Metropolitana Nord: 28 avisos

Regió d’Emergències Centre: 3 avisos

Regió d’Emergències de Lleida: 3 avís

Regió d’Emergències de Girona: 0 avisos

 

3 Flares Twitter 1 Facebook 2 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×