Autor Motor
13 novembre 2013 a 16:22

La BAJA Aragón serà present a la Fira Motor

5 Flares 5 Flares ×
Imatge extreta de la web de BAJA ARAGÓN

Imatge extreta de la web de BAJA ARAGÓN

La popular cursa BAJA Aragón, cursa que transcorre entre Zaragoza i Teruel, compatarà amb dos participants a la propera Fira Motor de Sabadell, on durant dos dies podrem veure tot sobre el motor i el que l’envolta.

Aquest any la BAjA Aragón celebra la seva 30a edició sent computable per a la Copa del Mon de Rallies Cross Country i per a la Copa del Món de BAJAS FIM. Aquesta cursa compta amb l’objectiu de millorar any a any i aconseguir que aquesta sigui el més difícil possible sense perdre la seguretat. Marques molt conegudes hi participen, com són Citroën o Mitsubishi, amb pilots de primera línea com Nani Roma en cotxes o Esteve i Comà en motos.

Així doncs, l’organització de la propera Fira Motor comptarà amb quatre dels vehicles que hi participen en aquesta cursa. Els vehicles, que són 4×4, van participar en l’anterior edició, que suposa el preludi de les probes del Dakar.

Ben a prop també hi estarà Motor Munich amb els seus particulars i també popular ànecs, on ens ensenyaran els seus darrers models BMW que tenen disponibles.

5 Flares Twitter 2 Facebook 3 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 5 Flares ×