Autor Entitats
30 octubre 2013 a 14:59

L’Esquitx busca 3.500€ per ampliar i garantir la continuïtat de l’Espai Familiar

3 Flares 3 Flares ×
Imatge extreta de la web de l'Esquitx

Imatge extreta de la web de l’Esquitx

L’Associació juvenil Esquitx ha comunicat que durant les properes setmanes iniciarà a través de la web “goteo.com” una petició per aconseguir garantir la continuïtat del conegut Espai Familiar, un projecte orientat a famílies en situació de vulnerabilitat i que tenen fills de menys de 2 anys.

Fins ara La Caixa ha subvencionat part del projecte durant dos cursos, ajuts que estaven limitats a 100 hores anuals i que es destinaven a l’atenció de les famílies. Passades les 100 hores, els participants del projecte no podien seguir, de manera que aquesta ajuda acabava i ja no es podia realitzar un  seguiment. L’Entitat considera que la interrupció no és acceptable, i per aquest motiu s’ha proposat obtenir entre 3.500 i 4.200€ amb l’objectiu de garantir l’Espai familiar i ampliar el seguiment als participants d’altres cursos.

El coordinador de l’entitat, Sergi Asensio, ha comentat la importància d’aquest projecte ja que “la primera infància és una etapa molt important pel desenvolupament dels nens; hem de facilitar la relació entre els seus pares i ells”.

Aquesta és la primera vegada que l’Esquitx opta pel micromecenatge o crowdfunding i esperen aconseguir l’objectiu proposat en el temps que s’han marcat. L’entitat ofereix diversos serveis, com el Centre de Tarda o el Casal de Dissabte, on hi participen més d’una cinquantena de famílies del barri de Can Rull. En els darrers mesos, juntament amb els Serveis Socials, l’Esquitx ha atorgat beques a un centenar d’infants.

3 Flares Twitter 3 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×