Autor Futbol
30 octubre 2013 a 16:00

El CE Sabadell i Takahashi al Saló del Manga

0 Flares 0 Flares ×

Divendres firmarà autògrafs a l’estand del club

Cesc Hiroshi

Foto: Sergi Colomer

Un dels convidats estrella al XIX Saló Manga de Barcelona serà Yoichi Takahashi, creador del personatge arlequinat Cesc Hiroshi. El CE Sabadell disposarà d’un estand on hi estarà el famós mangaka el divendres 1 des de les 17 a les 17.45 hores. Durant aquest temps, Takahashi firmarà autògrafs i es fotografiarà amb tots aquells aficionats del manga i del CE Sabadell.

El club arlequinat aprofitarà el Saló Manga per presentar la seva nova línea de marxandatge de Cesc Hiroshi, creada per l’ocasió. Així doncs, els visitants podran trobar i comprar samarretes, tasses o vinils entre d’altres, amb la imatge del personatge creat per Takahashi. Tots aquells que ho desitgin podran estampar el seu nom en japonès a la samarreta d’Hiroshi.

El CE Sabadell tindrà el seu estand en el Palau 2 de la Fira Barcelona Montjuic del 31 d’octubre al 3 de novembre.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×