Autor Cinema, teatre i televisió
6 setembre 2013 a 23:56

Tercera entrega de Riddick

0 Flares 0 Flares ×

Riddick 650 488

Aquesta setmana s’alternen les estrenes entre la moral i el crim. Les diferents amenaces que els personatges hauran d’enfrontar tant poden ser alienígenes, un naixement, una mort, l’amor, una traïció o la mateixa vida.

 

RIDDICK (RIDDICK 3)

ACCIÓ I CIÈNCIA FICCIÓ. Dirigida per: David Twohy. Repartiment: Vin Diesel, Karl Urban, Katee Sackhoff, Jordi Mollà, Dave Bautista i Nolan Gerard Funk.

La tercera entrega de Riddick se centra en la lluita que aquest haurà d’emprendre contra uns depredadors alienígenes. Tot i així, atrau un munt de soldats i mercenaris que el volen veure mort per tal d’endur-se una bona compensació.

 

CRUCE DE CAMINOS (THE PLACE BEYOND THE PINES)

DRAMA I THRILLER. Dirigida per: Derek Cianfrance. Repartiment: Ryan Gosling, Bradley Cooper, Eva Mendes, Ray Liotta, Rose Byrne, Bruce Greenwood i Ben Mendelsohn.

El Luke escapa del circ ambulant “Globe of Death” on treballa per buscar una antiga amant que dóna a llum el fill secret dels dos. El Luke intenta formar una família amb la Romina, però per sobreviure comet tot de robatoris. L’oficial de policia Avery Cross vol ascendir al departament de policia i persegueix el Luke pels actes que ha comès.

 

BARCELONA NIT D’ESTIU

COMÈDIA ROMÀNTICA. Dirigida per: Dani de la Orden. Repartiment: Joan Dausà, Sara Espigul, Jan Cornet, Pau Roca, Miki Esparbé, Bárbara Santa-Cruz, Àlex Monner, Luis Fernández, Mar del Hoyo, Marc García Coté i Peter Vives Newey.

La nit del 18 d’agost de 2013 es va produir 567 històries d’amor i aquest film n’explica sis d’aquestes. Tot es produeix perquè el cometa Rose creua el cel de Barcelona, un espectacle de llum i intimitat.

 

LA PIEDRA DE LA PACIENCIA (THE PATIENCE STONE)

DRAMA. Dirigida per: Atiq Rahimi. Repartiment: Golshifteh Farahani, Hamid Djavdan, Hassina Burgan i Massi Mrowat.

En un poble en plena guerra, una dona ha de cuidar de dos fills i el seu marit en coma. És a ell a qui li explicarà els seus sentiments a través de monòlegs profunds plens i ràbia i patiment.

 

ATRAPADA EN LA OSCURIDAD (PENTHOUSE NORTH)

THRILLER. Dirigida per: Joseph Ruben. Repartiment: Michelle Monaghan, Michael Keaton, Barry Sloane i Andrew Walker.

La Sara és una periodista fotogràfica que va perdre la vista a l’Iraq. Aquesta experiència fa que abandoni la seva feina i s’instal•li en un àtic de Nova York. Tot i així, uns criminals la perseguiran per aconseguir una fortuna que ella té ben amagada al seu pis.

 

TÚ ERES EL SIGUIENTE (YOU’RE NEXT)

TERROR. Dirigida per: Adam Wingard. Repartiment: Sharni Vinson, Nicholas Tucci, Wendy Gleen, Ti Weest, AJ Bowen, Barbara Crampton, Amy Seimetz, Joe Swanberg, Rob Moran.

La família Davison són atacats per uns criminals i assassins que els retenen a la casa de colònies. Tot i així, no comptaven amb la presència de la Erin, la parella del fill gran de la família, una noia amb un passat misteriós que la fa difícil de matar.

 

STORM SURFERS 3D

DOCUMENTAL. Dirigit per: Justin McMillan i Christopher Nelius. Repartiment: Tom Carroll, Ross Clark-Jones i Ben Matson.

Aquest documental premiat i nominat a molts festivals de cinema, explica la història de dos surfistes que recorren l’Oceà Antàrtic per trobar l’onada perfecta.

 

EL CINCO Y EL MISTERIO DE LA JOYA ESCONDIDA (FÜND FREUNDE 2)

AVENTURES FAMILIAR. Dirigida per: Mike Marzuk. Repartiment: Valeria Eisenbart, Quirin Oettl, Justus Schlingensiepen i Neele-Marie Nickel.

El grup de Els Cinc (George, Julian, Dick, Anne i el gos Tim) fan una acampada amb bicicleta sense els pares. Al campament hi coneixen el Hardy, un nen que és segrestat per un grup d’homes que busquen la famosa joia Ull Verd.

 

LA PLAGA 

DOCUMENTAL. Dirigit per: Neus Ballús. Repartiment: Raül Molist, Maria Ros i Rosemarie Abella.

El Raul és pagès i fa producció ecològica. L’ajuda el Iurie, un lluitador de lluita lliure que ha d’acceptar la feina que sigui per sobreviure. Els dos personatges aniran evolucionant  i entrellaçant-se amb tres personatges més: la Rose, la Maribel i la Maria.

 

BETRAYAL (TRAICIÓN)

DRAMA. Dirigida per: Kirill Serebrennikov. Repartiment: Albina Dzhanabaeva, Dejan Lilic, Svetlana Mamresheva i Franzisca Petri.

Una dona i un home desconeguts. Ella li explica que la seva dona l’enganya amb el seu marit. Ella li ensenya totes les evidències de la seva relació i sorgeixen uns sentiments de venjança i ràbia per la traïció que els duran a accions inesperades.

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×